Viilean ja Aurinkogolfin yhteistyö

Aurinkogolf Oy on aloittanut yhteistyön Viilea Oy:n kanssa. Viilea on maailman ainut ulkokäyttöön toteutettu ruokapostilaatikko, johon logistiikkayhtiö toimittaa verkosta tilaamasi ruokaostokset ja tavallisen postin. Viileassa yhdistyvät postilaatikon ja jääkaapin ominaisuudet.

Viilea on osa ruokapalveluratkaisua, joka mullistaa päivittäistavarakaupan. Tilaa ruokasi verkosta, anna kuriirin toimittaa ne ovellesi Viileaan ja poimi ostokset tuoreina ja raikkaina Viileasta silloin, kun sinulle sopii. Näinhän sen kuuluu toimia!

Ruokahuollon tulevaisuus on täällä. Se koostuu päivittäistavarakauppojen verkkotilauspalveluista, kuriirin toimituspalvelusta sekä Viilea-ruokapostilaatikosta.

Viilea-ruokapostilaatikko on suomalainen keksintö.

Tällä hetkellä ruokaa voit tilata Naantalista K-Supermarket Ellenistä sekä Turusta Metrotukun verkkokaupasta. Kuljetukset hoitaa paikallinen Viilea Express Oy.

Lue lisää:

WWW.VIILEA.FI

WWW.VIILEAEXPRESS.FI

Viilean kanssa sinulla on enemmän aikaa golfin harrastukselle sekä perheellesi. Näin korona-aikana me huomioimme sinut ja perheenjäsenesi, jotta voit turvallisesti  tehdä ruokaostokset.

Yhteydenotot sähköpostilla info@viilea.fi tai puhelimella 050 5691721