Viilea-ruokapostilaatikosta maksat vain edullista käyttömaksua eikä sitä voi ostaa omaksi

Käyttömaksu määräytyy käyttömäärän mukaan. Hinnoittelussa on 2 porrasta:

19 € /kk
sis. alv 24 %

Normaali käyttömaksu

Palkitsemme normaalit käyttäjät edullisemmalla kuukausimaksulla, kun tilaat ruokaa Viilea-ruokapostilaatikkoon vähintään 8 kertaa kuukaudessa eli 2 kertaa viikossa.

29 € /kk
sis. alv 24 %

Harvempi käyttö

Jos käyttö on harvempaa tai ei lainkaan (0 – 7 ruokatilausta kuukaudessa), kuukausimaksu on 29 €. Sopimuskausi on aina 36 kk ja tämän jälkeen toistaiseksi voimassa oleva vuoden jaksoissa.

Annamme sinulle tutustumistarjouksena ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi!

 

 

Ruokapostilaatikon toimitusmaksu

Viilea ruokapostilaatikon toimittaminen maksaa 49 € sis. alv 24 %. Hintaan sisältyy myös laitteen käyttöönotto ja opastus. Asiakkaan tulee itse varmistua siitä, että halutulta paikalta löytyy tavallinen sähköpistoke.

Ruokapostilaatikko on mahdollista hakea myös suoraan Salon tehtaalta. Tällöin toimitusmaksu on ilmainen ja käyttöönotto jää asiakkaalle. Laatikko on aina kuljetettava pystyasennossa ja on huomioitava, että kuljetuskalustossa on tarpeeksi korkeutta (vapaa korkeus 150 cm).

Huomaathan, että ruokapostilaatikoita toimitetaan vain postinumeroalueille, joilla vähintään viisi (5) asiakasta tekee sopimuksen. Tilaa laatikko siis jo tänään!

 

Naapurille myös!  – Palkitsemme teidät  molemmat

Jos saat naapurisi/ystäväsi liittymään myös helpomman arjen asiakkaaksi, palkitsemme teidät molemmat ilmaisella kuukausimaksulla. Koska tarjoamme kaikille uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, saa ystäväsi vielä toisen ilmaisen kuukauden eli yhteensä 2 ilmaista kuukautta.

Sinulle, joka toimit ystäväsi esikuvana, tarjoamme seuraavan kuukauden käyttömaksun täysin ilmaiseksi. Toisin sanoen, jos hankit 36 ystävää mukaan, sinun ei tarvitse koko sopimuskaudellasi maksaa ainuttakaan kuukausimaksua.

 

Tilaa nyt