Vanhuksille / omaisille

Suuret ikäluokat ikääntyvät vauhdilla. Yhä useampi vanhus tarvitsee apua päivittäisissä askareissa. Harkitse mahdollisuutta, jossa voit tilata vanhukselle ruoan ja seurata reaaliajassa toimituksen kulkua puhelinsovelluksemme kautta. Voit myös linkittää turvapalvelun tai muun hälytyspalvelun Viilea-palveluumme, josta näet onko omaisesi hakenut ruokaostokset tms. lähetykset laatikosta ja milloin.

Lapsiperheille

Lapsiperheiden aika on kortilla. Päivän aikana pitäisi ehtiä käymään töissä, kuskata lapsia harrastuksiin, laittaa ruokaa, pestä pyykkiä ja paljon muuta. Missä välissä hoidat kauppa-asiasi? Meillä tehdään ruokaostokset yhdessä perheen kanssa iltapalan yhteydessä, kun avaamme tietokoneen ja tilaamme seuraavaksi päiväksi ruokaa kotiin. Samalla tilauksella hoituu myös lahjat kaverisynttäreille, vaipat ja wc-paperit. Ei enää kaupassa jonottamista kiukuttelevien lasten kanssa. Aikaa jää paljon tärkeämpiin asioihin. Viilea on saatavilla omakotitalojen ja rivitalojen pihoille.

Vapaa-ajan asuntoihin

Mökkiviikonloppu edessä. Ensin matkustetaan 2 – 4 tuntia autolla mökille, jonka jälkeen pitää ajaa nurmikko, purkaa tavarat, siivota, lämmittää sauna ja aloittaa ruoanlaitto. Mistä ruoka? On toki helppo poiketa kaupassa matkan varrella, mutta autossa ei oikeastaan ole tilaa ja kaupan jono on loputtoman pitkä. Lapset kiljuvat autossa, koira söi eväät ja kaikilla on pissahätä. Ajattele jos voisit jättää tämän piinaavan välipysäkin pois ja tilata ruokaostokset romanttiseen ja hellyttävään mökkilomaan etukäteen. Voisit keskittyä lapsiisi ja perheeseesi.

Vuokramökkeihin

Lasketteluloma Lapissa on perheenne vuoden kohokohta. Istutte kymmenen tuntia autossa hiihtokamojen, lumikenkien ja pulkkien keskellä. Saavutte perille väsyneinä ja nälkäisinä, eikä mökin jääkaapissa ole muuta kuin valo. Mars kauppaan, jossa sesonkiaikana on melkoiset jonot ja hyllyt tyhjillään. Päädyt ostamaan grilliltä pikaruokaa.

Mikäli vuokramökissä on Viilea-ruokapostilaatikko, voit jo ennen matkaa tilata kaiken tarvitsemasi vuokramökkiin vaikka kaikille päiville. Me pidämme huolta sinusta.

Yrityksille

Kotona: Mikäli yritys vuokraa työntekijöilleen työsuhderuokapostilaatikon, ei työntekijän tarvitse stressata siitä, että täytyy ehtiä kauppaan.

Lakisääteinen vakuutus työnantajalle kattaa kodin ja työpaikan välisen kulkemisen. Mikäli työmatkalla poiketaan kauppaan ja työntekijä liukastuu tai kolaroi parkkipaikalla, on yritys korvausvelvollinen. Viilea-ruokapostilaatikon ansioista vältytään tällaisiltä äkillisiltä tapaturmilta.

Työpaikalla: Viilea-ruokapostilaatikkoon on helppo tilata myös työntekijöiden lounasruoat, hedelmät, vihannekset ja wc-paperit.

Kaikille muille

Palvelumme tulee auttamaan kaikkia yhteiskuntaluokkia ja ihmisiä sukupuolesta, kansallisuudesta ja iästä huolimatta. Haluamme saada suomalaiset ymmärtämään, mitä on  tehokas ajankäyttö, kustannustehokkuus ja luontoarvot. Haluamme luoda yhdessä teidän kanssanne parempaa elämää – kaikille.