Viilea on maailman ainut ulkokäyttöön toteutettu ruokapostilaatikko, johon logistiikkayhtiö toimittaa verkosta tilaamasi ruokaostokset ja tavallisen postin. Viileassa yhdistyvät postilaatikon ja jääkaapin ominaisuudet. Ruokapostilaatikon voi asentaa omakotitalon, rivitalon, yrityksen tai vaikka kesämökin pihalle.

Viilea on osa ruokapalveluratkaisua, joka mullistaa päivittäistavarakaupan. Tilaa ruokasi verkosta, anna kuriirin toimittaa ne ovellesi Viileaan ja poimi ostokset tuoreina ja raikkaina Viileasta silloin, kun sinulle sopii. Näinhän sen kuuluu toimia!

Ruokahuollon tulevaisuus on täällä. Se koostuu päivittäistavarakauppojen verkkotilauspalveluista, kuriirin toimituspalvelusta sekä Viilea-ruokapostilaatikosta.

KOTIMAINEN INNOVAATIO

Viilea-ruokapostilaatikko on suomalainen keksintö.

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Tuotteen ulkopinnoite on ruostumatonta terästä. Itsesäätyvä lämmityselementti säilyttää halutun sisälämpötilan myös kylmissä olosuhteissa.

YKSILÖLLINEN RATKAISU

Maailman ainut jääkaappiin toteutettu bluetooth-lukko, joka toimii Android sekä iOS puhelimilla ja tableteilla. Ruokapostilaatikkoa ohjataan puhelinsovelluksella, joka muun muassa ilmoittaa, kun tilaamasi lähetys on toimitettu.

LISÄVARUSTEET

Myöhemmin tulossa saataville yksilölliset tarrasarjat, jolloin voit halutessasi saada ruokapostilaatikon kylkeen vaikka itse ottamasi valokuvan.