Viilean asiakkaana pääset myös yksityisasiakkaana tekemään ruokatilaukset suoraan Wihuri Aarnion Metro-tukun verkkokaupasta, eMetrosta. www.emetro.fi

Normaalisti tukkujen asiakkaiksi pääsevät vain ravintolat ja muut ammattiasiakkaat. Viilean käyttäjänä olet etuoikeutettu saamaan käyttöösi myös tukun palvelut.

Näin saat palvelun käyttöösi

Viilea ruokapostilaatikon käyttäjänä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tilaamaan tukusta, joka on normaalisti vain ammattiasiakkaiden saatavilla. Metro-tukun eMetro-verkkokaupan käyttö on ilmaista. Maksat vain ostamasi ruoat ja kuljetuksen. Ostosten maksuun tarvitaan Visa tai Mastercard -luottokortti. Näin pääset alkuun:

Huom! Palvelu on käytössä alkuun vain Turussa, Kaarinassa, Naantalissa ja Raisiossa. Voit katsoa tarkemman postinumerokohtaisen listan osoitteesta www.viileaexpress.fi.

1. Verkkokaupan käyttöönotto

Olen jo Viilea ruokapostilaatikon käyttäjä

Lähetä sähköpostia info@viilea.fi ja pyydä saada käyttöoikeus Metro-tukun verkkokauppaan. Lähetämme takaisin käyttäjätunnuksen ja salasanan, jota voitte käyttää yhdessä ruokakuntanne kanssa.

En omista vielä ruokapostilaatikkoa

Tilaa Viilea ruokapostilaatikko tästä ja ruksaa lomakkeelta kohta ”Haluan eMetro asiakkaaksi”. Lähetämme käyttäjätunnukset sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

2. Kirjautuminen ja ostaminen

Kirjaudu eMetroon saamillasi tunnuksilla tästä. Kerää haluamasi tuotteet ostoskoriin. Maksu suoritetaan Visa tai Mastercard -luottokortilla.

3. Ostosten toimitus

Viilea Express kuljettaa tilaamasi ostokset ruokapostilaatikkoosi. Tällä hetkellä eMetron toimitusaika on 2 arkipäivää.