5 lokakuun, 2020

Viilea on nyt myös Salossa

Tiesitkö, että Viilea-ruokapostilaatikot on valmistettu Salossa? Nyt laatikot pääsevät synnyinkaupunkinsa pihoille ja kaduille. Projekti toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Salon K-Citymarketin kauppiaan, Tom Erikssonin kanssa. Citymarket osallistuu kustannuksiin haluten tarjota asiakkailleen uuden tavan ostaa ruokaa turvallisesti kotona näinä haastavina aikoina Covid-19 taudin tehdessä toista tuloaan. Viilean hinta kaupan tarjoaman tuen jälkeen on vain 9,90 € / kk … Jatka lukemista ”Viilea on nyt myös Salossa”

Lue lisää

10 kesäkuun, 2020

Viilean ja Aurinkogolfin yhteistyö

Aurinkogolf Oy on aloittanut yhteistyön Viilea Oy:n kanssa. Viilea on maailman ainut ulkokäyttöön toteutettu ruokapostilaatikko, johon logistiikkayhtiö toimittaa verkosta tilaamasi ruokaostokset ja tavallisen postin. Viileassa yhdistyvät postilaatikon ja jääkaapin ominaisuudet. Viilea on osa ruokapalveluratkaisua, joka mullistaa päivittäistavarakaupan. Tilaa ruokasi verkosta, anna kuriirin toimittaa ne ovellesi Viileaan ja poimi ostokset tuoreina ja raikkaina Viileasta silloin, kun … Jatka lukemista ”Viilean ja Aurinkogolfin yhteistyö”

Lue lisää

2 huhtikuun, 2020

Ruokapostilaatikot nyt käytössä Naantalin seudulla

Viilea Express aloitti ruoka- ja päivittäistavarakuljetukset Turun, Naantalin, Raision lähialueilla. Alueen kauppana toimii K-Supermarket Ellen. Lue lisää www.viilea.fi/naantali Viilea Express toimittaa myös Metro-Tukun tilaukset. Lisää tietoa meilitse naantali@viilea.fi tai soittamalla 044 988 6978 / Marko Liski.

Lue lisää

20 marraskuun, 2019

Uuden ajan mobiilipohjainen ruokatoimituspilotti alkanut menestyksekkäästi Naantalissa 19.11.2019

Viilean seuraavan sukupolven ja maailman ainutta ulkokäytössä olevaa ruokapalveluratkaisua on alettu testaamaan menestyksellä Naantalissa. Yhteistyökumppanina on paikallinen K-Supermarket Ellen. Asiakkaiden verkkokaupasta tekemien ostoksien keräys ja toimitus toteutettiin tilausta seuraavana arkipäivänä klo 17 mennessä.  Ensimmäisessä vaiheessa asiakas ja kuljetusyhtiö saivat ilmoituksen, kun kauppa vei tilaukset Viilean järjestelmään. Lopuksi asiakas sai älypuhelimeensa ilmoituksen, kun toimitus oli tehty. … Jatka lukemista ”Uuden ajan mobiilipohjainen ruokatoimituspilotti alkanut menestyksekkäästi Naantalissa 19.11.2019”

Lue lisää

15 kesäkuun, 2018

Uusin Senior Advisor on painonhallinnan guru, lääkäri André Heikius

Joukkomme vahvistuivat jälleen, kun Viilean puolestapuhujien joukkoon liittyi lääkäri André Heikius. Heikius on yleislääkäri, jonka erikoisosaaminen painottuu painonhallinnan ja terveellisten elämäntapojen ympärille. Viilea-palvelulla ateriasuunnittelu helpottuu ja sokeriset heräteostokset kuten kassan läheisyydessä houkuttelevat suklaapatukat jäävät ostamatta. Innolla odotamme yhteistyötä Heikiuksen kanssa, jonka tavoitteena on saada suomalaiset voimaan hyvin ja terveellisesti!

Lue lisää